Loading...
Ons verhaal2019-06-05T15:49:04+02:00

Sociale bierbrouwerij

Avontuurlijk, trots en zorgzaam

Stichting Rabauw is een kleinschalige bierbrouwerij met een sociaal karakter. Ons bier wordt gebrouwen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met de oprichters, Rik, Gijs & Ad, vormen zij een bont gezelschap Rabauwers. In onze ‘zorgbrouwerij’ wordt er niet alleen met zorg en aandacht kwalitatief, ambachtelijk bier gebrouwen. Ook dragen wij zorg voor professionele begeleiding en coaching op de werkvloer.

Rabauw Craft Beer

We nemen jou mee in ons verhaal

Stichting Rabauw is een kleinschalige bierbrouwerij. Onze brouwerij biedt arbeidsmatige dagbesteding, werkplekken en re-integratie naar regulier werk. In de brouwerij werkt onze doelgroep in een gestructureerde omgeving aan hun werknemersvaardigheden en zelfvertrouwen als medewerker. Er zijn verschillende werkzaamheden waarbij op allerlei niveaus verantwoordelijkheden worden gegeven en uitdagingen worden geboden. Doel is om de zelfredzaamheid van de doelgroep onder professionele begeleiding stapsgewijs te vergroten.

Laatste nieuws

Lees hieronder onze avonturen van Onze Rabauwers

Het einde van Vagabond

Onstuimig, in één woord vatten we het Vagabond 2020 samen. En dan te bedenken dat er nog vier maanden volgen. Nadat Nederland in maart overvallen werd door het

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

Albert Einstein

“Education is a social process; education is growth; education is not preparation for life but is life itself.”

John Dewey
Go to Top