Online Proeverij voor bedrijven en groepen


Toen we nog met z’n allen dichter dan 1,5 meter bij elkaar mochten staan, ontvingen wij diverse groepen in onze brouwerij voor rondleidingen en proeverijen. Met passie vertellen onze Rabauwers graag het verhaal van Rabauw en laten we met alle liefde onze ambachtelijke bieren proeven.


Naar de brouwerij komen, gaat dus even niet. Maar dan komen wij graag (digitaal) naar jou! Voor bedrijven, verenigingen, vrienden of andere groepen organiseren wij regelmatig Online Bierproeverijen. Ideaal om even lekker digitaal elkaar te ontmoeten, de verhalen achter onze bieren te horen en natuurlijk onze craft bieren te proeven. Voor gezelschappen van 6 personen tot 100en mensen. In het Nederlands of desgewenst in het Engels: we hebben al allerlei succesvolle proeverijen verzorgd.

Hoe gaat het in zijn werk?


Wij zorgen voor een Brauwer en een biersommeliers en selecteren mooie bieren die bij elke deelnemer worden thuisbezorgd. Het enige wat jullie nodig hebben is: dorst, een koelkast, laptop of pc met internetverbinding.


Wij zorgen altijd voor een proeverij op maat: dus op basis van jouw wensen zorgen voor passende bieren, het juiste aantal bieren en de juiste tijdsduur. Iemand die niet van bier houdt maar toch wel het verhaal wil horen? Wij zorgen voor een alcoholvrij alternatief. Bijpassende hapjes? In samenwerking met onze lokale partners leveren we bijpassende kazen of diverse borrelhapjes.


Interesse? Vul onderstaand formulier in of mail ons op proeverij@rabauwcraftbeer.com.
.