Werken bij Rabauw

Onze Rabauwers

Een bonte mix aan mensen

Onze bieren worden gebrouwen door een bonte mix Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Wij stellen jullie graag aan onze Rabauwers voor:

Ine

Klein van stuk, groots in daden. Niet alleen heeft ze vanaf de start geholpen met de opbouw van onze brouwerij, in haar vrije tijd zet ze zich ook in als vrijwilliger voor de Helmondse dierenambulance. Haar liefde voor dieren en horeca is onvoorwaardelijk. Dat maakt de match met Rabauw een schot in de roos. Met haar frisse ideeën, haar zorgzaamheid en haar humor staat deze vrouw haar mannetje.
Ine heeft een doel bij Rabauw: ‘het werken in de beertruck op festivals lijkt mij kei leuk en gezellig.’
Het contact met mensen, het tappen, de verkoop: daar wordt Ine gelukkig van!

Wout

Het ambassadeurschap van Rabauw is Wout op het lijf geschreven. Als geen ander kan hij je vertellen waar wij als Rabauw voor staan: ‘wij doen het hier met zijn allen.’ Precies! Mix daar nog een vleugje zorgzaamheid, een goede scheut trots en een flinke dosis avontuur doorheen en je krijgt waar wij voor gaan: verbroedering.
Wout zijn hart gaat sneller kloppen van de rood/witte kleuren van zijn geliefde PSV en de Heusdense voetbalclub ONDO. Veelzijdig als hij is vult hij zijn vrije tijd verder in met drummen en zeilen.
Deze ambassadeur ga je zeker tegenkomen. Wout zijn handen gaan jeuken van logistieke werkzaamheden. Het bezorgen van onze bestellingen past daarom perfect bij hem.

Joshua

De eerste vagebond in dienst van onze brouwerij. Zijn prachtige naam leest als een talentvolle Braziliaanse straatvoetballer. En talent heeft hij! Onze stille kracht die met aandacht zijn werkzaamheden piekfijn uitvoert. Met zijn leergierigheid, zijn open blik en mooie glimlach is het een visitekaartje voor Vagabond.
Joshua verkent in zijn vrije tijd de digitale wereld via de games die hij speelt. De avonturen die hij beleeft in de wereld van het gamen, wil hij doorzetten in zijn werkende leven daarbuiten. Voor Joshua is het werk bij Rabauw zijn eerste serieuze baan. Hij is vastbesloten om daar een mooi succes van te maken.

Iris

Als er een gouden medaille bestond voor goedheid, dan had Iris haar kast vol hangen met gouden medailles. Puur, bescheiden en met oog voor de ander. Een krachtige jonge meid die, ondanks tegenslagen, altijd het positieve blijft zien. Met haar innemende glimlach ben je bereid om voor haar altijd een extra meter te lopen. Iris heeft een groot hart voor dieren, in het bijzonder haar twee honden. De band die ze heeft met Bieke willen wij niet onbenoemd laten. Iris heeft Bieke zelf opgeleid tot haar hulphond die zelden van haar zijde wijkt. Dit alles maakt haar tot een zeer geliefd lid van ons Vagabond-team. Een Rabauw waar wij ten alle tijden op kunnen bouwen.

Pierre

Door weer en wind trotseert hij twaalf kilometer, om al fietsend zijn Vagabondschap kracht bij te zetten. Op een werkdag bij Rabauw schudt hij de levenswijsheden uit zijn mouw. Wijsheden die hij leerde bij de Koningshoeven waar hij jaren als monnik leefde. ‘Bierbezieling’, een (nieuw) woord dat hem op het lijf geschreven is. Vol vreugde en vuur kan hij je vertellen over zijn passie voor bieren. Een passie die tot uiting komt in zijn lidmaatschap van de ‘Bierbroeders’. Een broederschap bestaande uit bierfanaten. Met recht kunnen wij zeggen dat we trots zijn op Pierre. In alle opzichten een oprecht en bijzonder mens.

Michael

Al het goeds komt uit Bakel. Menig Gemertenaar zal ons dat niet in dank afnemen. Maar in dit geval is dat zeker waar. Na enkele omzwervingen heeft Michael al een tijdje zijn plek gevonden binnen brouwerij Vagabond. Vanuit rust en structuur weet Michael een belangrijk steentje bij te dragen aan de kwaliteitsbieren van Vagabond. Of het nu werken in de tuin is, het afvullen van zijn flesjes of werkzaamheden voor onze webshop (Craftonly.nl). Zijn scherpe oog voor detail, zijn kennis van machines en zijn ervaring in het groen (Michael heeft een achtertuin van 200 m2!) ondersteunen hem in het werken voor Vagabond.

“Het werken in de beertruck op festivals lijkt mij kei leuk en gezellig”

Ine

“Dromen is leuk maar soms moet je het gewoon doen”

Gijs

“We doen het samen”

Wout

“It’s your world, pay attention”

Hunter S. Thompson

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

P. Langkous